Nis

IĞDIR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2024-2028 STRATEJİK PLANI

Sıfır Atık Yarışmaları

Usta Öğreticilik Belgesi (İş Pedagojisi Kursu)
Ustalık Veya İşyeri Açma Belgesine Sahip Olanlar İle En Az Ön Lisans Seviyesinde Mesleki Eğitim Almış Olanlar, Okul Ve Kurumlarca Açılan İş Pedagojisi Kursuna Katılabilirler. İş Pedagojisi Kursu Uzaktan Eğitim Yolu İle de Düzenlenebilir Ve Sınavları E-Sınav Şeklinde Yapılabilir. Kursu Başarı İle Tamamlayanlara Usta Öğreticilik Belgesi Verilir.

Usta Öğreticilik Belgesi (İş Pedagojisi Kursu)
• İşletmeye Çırak Öğrenci Alabilmek İçin İşyerinde Usta Öğreticilik Belgesine Sahip Usta Bulunmalıdır. Bunun İçin 40 Saatlik İş Pedagojisi Kursuna Katılmak Ve Kurs Sonunda Yapılan Sınavdan Başarılı Olmak Gerekmektedir.
• İş Pedagojisi Kursu Yüz Yüze Veya Uzaktan Eğitim Yoluyla Yapılabilmektedir.

Kimler Alabilir
3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa Göre Ustalık Belgesi Sahibi Olanlar, Mesleğinde Ön Lisans Ve Lisans Diploması Olanlar 40 Saat Süreli İş Pedagojisi Kursuna Katılarak Usta Öğretici Belgesi Alabilirler.

Yarışma

Yarışma Duyuruları

Ara

Iğdır Mesleki Eğitim Merkezi Okul-Aile Birliği  hesabının 21.12.2023 tarihi itibariyle gelir gider genel bilgileri paylaşılmıştır.

Nis

Ahî birliklerinin en önemli özelliklerinden birisi, üyelerine bir meslek ve ortak davranışlar örüntüsünü kazandırmayı hedefleyen kurumlar olmalarıdır. Bu özellikleriyle Türk eğitim tarihinde öncelikli bir yer almışlardır.

Ock

Usta öğreticilikle ilgili bilgileri, başvur şartlarını, başvuru belgelerini ve kursta işlenecek konuları bu içeriğimizde bulabilirsiniz.

Ock

Usta öğreticilik kursu için gerekli evrakları almak için merkezimizi ziyaret ediniz.

Ock

Kalfalık ve ustalık e-SINAV içerikleri ile ilgili dökümanların yayınlandığı internet sitesinin tanıtımıdır.

Ekm

14-27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan usta öğreticilik kursunda başarılı olan kursiyerlerin belgeleri düzenlenmiştir. Belgesi düzenlenenler Merkezimize uğrayarak belgelerini alabilirler.

Mrt

10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuar Organizasyonu 11-12 Nisan 2019  tarihlerinde düzenlenecektir. İlgili link aşağıdadır.

10. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı Banner Kullanımı

Mrt