Iğdır Mesleki Eğitim Merkezi

14 Kasım Mah. Tümay AYDEMİR Cad. No111/p/1 Merkez/ IĞDIR
Vizyon
Ülkenin ihtiyaç duyduğu ara insan gücünü yetiştirerek, gelişmiş ülke standartlarına uygun, çağın teknolojik olanaklarından özgürce yararlanabilen, sürekli gelişen ve değişen, en özgününü en iyisini yapmayı mesleki tasarımda amaç edinen ve öncülüğüyle gurur duyulan bir okul olmak. Yapabileceklerimiz hayal ettiklerimizle sınırlı.
Misyon
Okul, aile, sanayi işbirliği ve dayanışması içerisinde mesleğinde öncü, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, kaliteli eğitimi benimseyip sevgiyle emekle sunarak bilgili, becerili, saygılı, araştırmacı, eğitimi sevgiyle yorumlayan, kendine güvenen, anında iyisini yapabilen, duygu düşünce ve davranışlarında tutarlı, çağın teknolojilerinden yararlanmasını bilen, yaratıcı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendilerini özgürce ifade edebilen, biz merkezli, üretici, anında en iyisini ve özgününü yapan bireyler yetiştirme, iyi bir meslek sahibi iyi bir insan olmalarına yardımcı olmak için varız.
ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ
14 Kasım Mah. Tümay AYDEMİR Cad. No:111/p/1 IĞDIR