Mrt

2024/36 numaralı genelge kapsamında İşletme Temsilcileri ile  İş Sağlığı ve Güvenliği Konulu Toplantı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü Merkezimizde Öğrencilerimiz katılımıyla anıldı.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında Öğrencilerimiz Tarafından Okul Bahçesinin Temizliği Yapıldı.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında Öğrencilerimiz Tarafından Okul Bahçesine Fidan Ekimi Yapıldı.

Şbt

Iğdır ceza infaz kurumu yetkilileri merkezimizi ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Şbt

2024/36 sayılı Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Genelgesi kapsamında  işletme belirleme komisyonu tarafından gerçekleştirilen denetimler

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni Gerçekleştirildi.

Ara

Cumhuriyet'in 100. yılı merkezimizde coşkuyla kutlandı.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

Sgk İl Müdürlüğünden gelen yetkililer tarafından işletmelerde beceri eğitimini gören öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmiştir.

Ara

Iğdır Güzel Sanatlar Lisesinin Kültür Merkezinde düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisine merkez yönecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Ara

Merkez Müdürü Mehmet ŞENTÜRK ile Merkez Müdür Yardımcısı Oğuzhan Apaydın EROĞLU  merkezimizdeki bazı öğrencileri beceri eğitimini gördüğü işletmelerde ziyaret etti.

Ara

Merkezimizi hem yeşillendirmek hem de öğrencilerimize ağaç ve doğa sevgisini aşılamak için bahçe düzenlenmesi yapılmış olup bahçemize çok sayıda meyve ve ağaç dikilmiştir.

Ara

Merkezimizde deprem gerçeğine dikkat çekmek ve deprem sırasında neler yapmamız gerektiğini hatırlatmak amacıyla deprem tatbikatı gerçekleşmiştir.

Ara

Merkezimizdeki öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele eğitimi semineri verildi.